Tlf. 5991 8133

Kontakt os

Ring til os på: 5991 8133 eller send os en mail på: info@roervig-fisk.dk

Søg

Hvem er vi

Den faste stab består af:

Henrik Nielsen. Ejer og “Rørviger”. Uddannet kok på Lyngkroen og derefter tjener på hotel Imperial i København. Han praler aldrig, men bestod faktisk tjeneruddannelsen med landets højeste karakter. Senere tjener på Divan 2 i Tivoli, og så 12 år som inspektør på henholdsvis restaurant Mikkelgaard i Rungsted, D’Angleterre og Søllerød kro, inden han i 2000 vendte tilbage til Rørvig og overtog Rørvig Fisk.

Erik Hunter: Er vores Amerikanske køkkenmedhjælper, som har levet af at fiske hele livet i den Mexicanske golf, og er specialist i alt indefor grill af fisk og barbecue.

Rikke Nielsen: Er vores blæksprutte på kontor og i  vores bogholderi, hun står for alt det administrative og er vores tovholder.

Marcin Kasperczak: Er vores altid ihærdige køkkenmedhjælper/kok, med flair for fisk og skaldyr. Du møder ham altid med et smil på læberne.

Jesper Gamfeldt: Er vores hurtigste ekspedient, med sans for gastronomi og vin, spørg ham endeligt til råds og nyd godt af hans store erfaring ud i kogekunsten.

Lisbeth Rusbjerg: Er vores suveræne ekspert ud i alle former for fiskesalater & sildevariationer

Kenny Larsen: Oprindelig butiksslagter, der fik smag for fisk. Kenny er ansvarlig  for røgning, slagtning, rensning og opskæring af fisk samt for dagens udvalg i vores butiksvindue.

Niels Lyse: Niels er fiskersøn, uddannet fiskeskipper af 3.grad og fiskeriteknolog med bred erfaring inden for fiskerisektoren både til lands og til vands. Han varetager butikken med hensyn til ekspedition, opfyldning og assisterer med delikatesseproduktion og opskæring. Og som han siger selv     ” Hele mit liv er gået i fisk “.

Casper Stokking: Casper er uddannet kok & tjener og leder for bistro- og buffet afdelingen. Han har arbejdet som kok i hele verden og har mange års erfaring fra gourmet-restauranter, kantinekøkkener, cafeer m.m

Men 6 mennesker klarer selvfølgelig ikke presset i højsæsonen. Her er vi op til 30 ansatte

Og lige een ting:  Det kan godt være, at der ind i mellem er travlt. Men vi har aldrig for travlt til at svare på spørgsmål. Så mangler du et tip til en opskrift eller noget andet. Så spørg. Der er garanteret én af os, der har svaret.