Hvem er vi
Den faste stab består af:
Andreas Nielsen: Direktør/ Ejer og Uddannet Slagter, kommer fra en stilling som Field Sales Manager hos Royal Greenland hvor han har været ansat i over 10 år, Han kender alt til Havfiskeri, fisk og skaldyr. Han kan flå og fileterer en fisk hurtigere end de fleste, med Andreas om bord er vi altid garanteret en god fangst.
Rikke Nielsen: Er medejer samt vores blæksprutte på kontor og i vores bogholderi, hun står for alt det administrative og er vores tovholder.
Jesper Gamfeldt: Er vores hurtigste ekspedient, med sans for gastronomi og vin, spørg ham endeligt til råds og nyd godt af hans store erfaring ud i kogekunsten.
Kenny Larsen: Oprindelig butiks slagter, der fik smag for fisk. Kenny er ansvarlig for røgning, slagtning, rensning og opskæring af fisk samt for dagens udvalg i vores butiksvindue.
Christina Bjørnlund: Altid smilende og glad, hun er at finde i vores Fisk & Skaldyrsbuffet samt vores Bistro hun kommer fra en stilling som tjener på Sørup Herregaard, hun er ikke bange for at arbejde og har ofte mange bolde i luften.
Men 5 mennesker klarer selvfølgelig ikke presset i højsæsonen. Her er vi op til 60 ansatte
Og lige een ting: Det kan godt være, at der ind i mellem er travlt. Men vi har aldrig for travlt til at svare på spørgsmål. Så mangler du et tip til en opskrift eller noget andet. Så spørg. Der er garanteret én af os, der har svaret.