Book bord eller kontakt os: Tlf. 5991 8133

Kontakt os

Ring til os på: 5991 8133 eller send os en mail på: rikke@roervig-fisk.dk el. andreas@roervig-fisk.dk

Søg

Butik & Røgeri

Vi har et stort udvalg af bl.a.

Røgeri Rørvig Havn

Fisk og skaldyr

Med Isefjorden og Kattegat lige uden for døren, siger det sig selv, at vi er storaftager af vore fremragende lokale fisk som multer, rødspætter, skrubber og skaldyr som fjordrejer og muslinger. Og det er helt bevidst, at vi bruger ordet fremragende om de lokale produkter. Vidste De f.eks., at muslinger fra Isefjorden har op til 25 pct. mere kød end andre muslinger, der fanges i Danmark, inclusive de ellers så berømte fra Limfjorden.

Men ellers er hele verden vores leverandør af friskfangede

fisk, der flyves til Danmark. helleflynder fra Færøerne, sværdfisk eller blue marlin fra Stillehavet, tun fra havet omkring Sri Lanka, arktiske rejer og hellefisk eller søtunger fra Vesterhavet for blot at nævne nogle få af de ca. 30 forskellige slags fisk vi har i sæsonen.

Og så ikke at forglemme sorthummerne og jomfruhummerne fra Anholt.

Egne delikatesser og specialiteter

At springe over, hvor gærdet er lavest er ikke en disciplin, vi bruger. Så der er garanti for, at vi laver alle vore delikatesser og specialiteter helt fra bunden, af de bedste råvarer og uden brug af konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

Her blot et lille udpluk af vore egne delikatesser og specialiteter.

Butik fiskevarer

Tilberednings- & ovnklar fisk

Vi har hver dag en ” Ovnklar fisk ” med sæsonens fisk, grønsager, krydderurter eller rodfrugter.

Brød

Go’ fisk kræver godt brød. Prøv vores hjemmelavede rugbrød, lavet af økologisk rugmel, øl og malt fra Rørvig bryghus og baseret på en surdej, der første gang så dagens lys for 14-15 år siden. Eller et godt hvidt brød f.eks. iblandet oliven eller spinat eller vores sidst udviklede brød bagt med malt og Blæksprutteblæk.

Fremmede specialiteter

Vi fører en række specialiteter fra fremmede leverandører, og de er grundlæggende karakteriseret ved to ting. Kvaliteten er helt i top og de matcher godt vore egne produkter. Blandt de fremmede specialiteter vil vi fremhæve.

 

Tag for Dem af retterne.

Læs mere om vores røgeri her