Book bord eller kontakt os: Tlf. 5991 8133

Kontakt os

Ring til os på: 5991 8133 eller send os en mail på: info@roervig-fisk.dk

Søg

Fiske & Skaldyrsbuffeten

Fiskebuffet rørvig havn

VORES FISKEFORRETNING & BISTRO HAR ÅBEN FREDAG, LØRDAG & SØNDAG

I UGE 42 HAR VI ÅBEN ALLE DAG.

HAR SÆSONLUKKET OG ÅBNER OP IGEN FOR EN NY SÆSON TIL PÅSKE 2022,

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN I DET NYE ÅR

 

Book bord til Fisk og skaldyrsbuffeten .

 

 

 

 

 

I en flot & maritim ramme tilbyder vi en delikat & indbydende Fisk & Skaldyrsbuffet i særklasse. Restauranten ligger i første parket ud til kajkanten med flot udsigt over Rørvig Havn & Isefjorden. Vi har ca. 60 indendørs siddepladser og ca. 80 “udendørs”(kan lukkes helt af) siddepladser på fliseterrassen med pergola & glas, der smukt og effektivt skærmer af for vinden.

Fiske & Skaldyrsbuffeten består af et sammensurium af små unikke fiskespecialiteter, sildevariationer, fiske & skaldyrssalater, røgvarer, egnsspecialiteter, dagens fisk & skaldyr, gourmet-garniture, årstidens grønne salater , dressinger, tilbehør, hjemmebagt brød m.m. Vi prioriterer og værdsætter i høj grad lokalfangede fisk & skaldyr fra Kattegat & Isefjorden på vores buffet i det omfang det kan lade sig gøre mht leverancedygtighed fra omegnens fiskere. Sæt kursen mod Rørvig Havn på 55 56,6´ N  11 46, 1´ E og få en kulinarisk oplevelse der går helt i fisk. Vi Glæder os til at se jer. Vh Henrik & Co

Velbekomme

Frokost Pr. cov 229,-
Aften    Pr. cov 299,-
Børn halv pris ( Max. 11 år ), børn under 4 år spiser gratis.

Vores koncept i Fisk & Skaldyrsbuffeten er skræddersyet så vi på den måde kan holde prisen nede pr. cov. det vil sige at der er selvbetjening både på mad og drikkevarer (drikkevarer bestilles ved betjeningsdisken). Vi har formået at holde de samme priser pr. cov. de sidste 6 år og derved kan du som gæst nyde den lækre Fisk & Skaldyrsbuffet til en formidabel pris.

BORDRESERVATIONER MODTAGES PÅ : buffet@roervig-fisk.dk. TLF. 59918133 el på Dinnerbooking.com

DOWNLOAD: Fisk og Skaldyrbuffet, menu og vinkort

 

 

(ændringer af priser kan forekomme)