Book bord eller kontakt os: Tlf. 5991 8133

Kontakt os

Ring til os på: 5991 8133 eller send os en mail på: rikke@roervig-fisk.dk el. andreas@roervig-fisk.dk

Søg

Book bord – Fiske & Skaldyrsbuffeten

Fiskebuffet rørvig havn

I en flot & maritim ramme tilbyder vi en delikat & indbydende Fisk & Skaldyrsbuffet i særklasse. Restauranten ligger i første parket ud til kajkanten med flot udsigt over Rørvig Havn & Isefjorden. Vi har ca. 60 indendørs siddepladser og ca. 80 “udendørs”(kan lukkes helt af) siddepladser på fliseterrassen med pergola & glas, der smukt og effektivt skærmer af for vinden.

Fiske & Skaldyrsbuffeten består af et udvalg af unikke fiskespecialiteter, sildevariationer, fiske & skaldyrssalater, røgvarer, egnsspecialiteter, dagens fisk & skaldyr, gourmet-garniture, årstidens grønne salater , dressinger, tilbehør, hjemmebagt brød m.m. Vi prioriterer og værdsætter i høj grad lokalfangede fisk & skaldyr fra Kattegat & Isefjorden på vores buffet i det omfang det kan lade sig gøre mht leverancedygtighed fra omegnens fiskere. Sæt kursen mod Rørvig Havn på 55 56,6´ N  11 46, 1´ E og få en kulinarisk oplevelse der går helt i fisk. Vi Glæder os til at se jer. Vh Henrik & Co

Velbekomme

Frokost Pr. cov 269,-
Aften    Pr. cov 329,-
Børn halv pris ( Max. 11 år ), børn under 4 år spiser gratis.

Vores koncept i Fisk & Skaldyrsbuffeten er skræddersyet så vi på den måde kan holde prisen nede pr. cov. det vil sige at der er selvbetjening både på mad og drikkevarer (drikkevarer bestilles ved betjeningsdisken). Vi har formået at holde de samme priser pr. cov. de sidste 6 år og derved kan du som gæst nyde den lækre Fisk & Skaldyrsbuffet til en formidabel pris.

Book bord Fisk & Skaldyrsbuffet

BORDRESERVATIONER MODTAGES PÅ : buffet@roervig-fisk.dk. TLF. 59918133 

DOWNLOAD: Fisk og Skaldyrbuffet, menu og vinkort

Fisk og skaldyrs buffet Rørvig

 

(ændringer af priser kan forekomme)

Drikkevarer Buffet