Tlf. 5991 8133

Kontakt os

Ring til os på: 5991 8133 eller send os en mail på: info@roervig-fisk.dk

Søg

Hvem er vi

Den faste stab består af:

Henrik Nielsen. Ejer og “Rørviger”. Uddannet kok på Lyngkroen og derefter tjener på hotel Imperial i København. Han praler aldrig, men bestod faktisk tjeneruddannelsen med landets højeste karakter. Senere tjener på Divan 2 i Tivoli, og så 12 år som inspektør på henholdsvis restaurant Mikkelgaard i Rungsted, D’Angleterre og Søllerød kro, inden han i 2000 vendte tilbage til Rørvig og overtog Rørvig Fisk.

Rikke Nielsen: Er vores blæksprutte på kontor og i  vores bogholderi, hun står for alt det administrative og er vores tovholder.

Søren Helbo Jensen: Er vores altid ihærdige kok, med flair for fisk og skaldyr. Du møder ham altid med et smil på læberne, han har sejlet på mange af verdens have og har en fantastisk viden om fisk.

Jesper Gamfeldt: Er vores hurtigste ekspedient, med sans for gastronomi og vin, spørg ham endeligt til råds og nyd godt af hans store erfaring ud i kogekunsten.

Rebecca Dahlquist: Er ansvarlig for vores Fiskebistro afd. som hun styrer med kyndig og fast hånd. Det kræver sit med alle de unge medarbejdere som hun hver dag skal holde styr på og så gør hun det endda med et stort smil. Rebecca har en ubetinget høj kvalitetssans og et service gen ud over normalen.

Lisbeth Rusbjerg: Er vores suveræne ekspert ud i alle former for fiskesalater & sildevariationer

Kenny Larsen: Oprindelig butiks slagter, der fik smag for fisk. Kenny er ansvarlig  for røgning, slagtning, rensning og opskæring af fisk samt for dagens udvalg i vores butiksvindue.

Jesper Sehested: “The beared Fishmonger” !!!Uddannet fiskeriTeknolog og et omvandrene orakel i fisk, skaldyr og det der hører til. Har siden sine barns unge ben haft fisk og havet som primær interesse og arbejdet siden de unge år i landets førende fiskebutikker. Spørg ham gerne til råds om vejledninger og tilberedninger af alle havets frugter eller udfordrer han store viden herom. Han er lige blevet far !!!

Niels Lyse: Niels er fiskersøn, uddannet fiskeskipper af 3.grad og fiskeriteknolog med bred erfaring inden for fiskerisektoren både til lands og til vands. Han varetager butikken med hensyn til ekspedition, opfyldning og assisterer med delikatesseproduktion og opskæring. Og som han siger selv     ” Hele mit liv er gået i fisk “.

Men 9 mennesker klarer selvfølgelig ikke presset i højsæsonen. Her er vi op til 50 ansatte

Og lige een ting:  Det kan godt være, at der ind i mellem er travlt. Men vi har aldrig for travlt til at svare på spørgsmål. Så mangler du et tip til en opskrift eller noget andet. Så spørg. Der er garanteret én af os, der har svaret.