Tlf. 5991 8133

Kontakt os

Ring til os på: 5991 8133 eller send os en mail på: info@roervig-fisk.dk

Søg

Hvem er vi

Den faste stab består af:

Henrik Nielsen. Ejer og “Rørviger”. Uddannet kok på Lyngkroen og derefter tjener på hotel Imperial i København. Han praler aldrig, men bestod faktisk tjeneruddannelsen med landets højeste karakter. Senere tjener på Divan 2 i Tivoli, og så 12 år som inspektør på henholdsvis restaurant Mikkelgaard i Rungsted, D’Angleterre og Søllerød kro, inden han i 2000 vendte tilbage til Rørvig og overtog Rørvig Fisk.

Andreas Nielsen: Ejer og Uddannet Slagter, kommer fra en stilling som Field Sales Manager hos Royal Greenland hvor han har været ansat i  over 10 år, Han kender alt til Havfiskeri, fisk og skaldyr. Han kan flå og fileterer en fisk hurtigere end de fleste, med Andreas om bord er vi altid garanteret en god fangst.

Rikke Nielsen: Er vores blæksprutte på kontor og i  vores bogholderi, hun står for alt det administrative og er vores tovholder.

Jesper Gamfeldt: Er vores hurtigste ekspedient, med sans for gastronomi og vin, spørg ham endeligt til råds og nyd godt af hans store erfaring ud i kogekunsten.

Arturs Jolkins: Er vores engelsk talende Kok i vores Fisk & Skaldyrsbuffet, Arturs har i mange år arbejdet i Frankrig han forstår sig på fisk og gastronomi og har kaptajn kasketten på i vores køkken.

Tine Bøge Jensen: Er vores Bistro medarbejder, Tine er en person der elsker at lave mad, en sand arbejdshest der er god til at holde stemningen højt og god til at lære fra sig vi elsker at have Tine ombord.

Lisbeth Rusbjerg: Er vores suveræne ekspert ud i alle former for fiskesalater & sildevariationer

Kenny Larsen: Oprindelig butiks slagter, der fik smag for fisk. Kenny er ansvarlig  for røgning, slagtning, rensning og opskæring af fisk samt for dagens udvalg i vores butiksvindue.

Men 8 mennesker klarer selvfølgelig ikke presset i højsæsonen. Her er vi op til 60 ansatte

Og lige een ting:  Det kan godt være, at der ind i mellem er travlt. Men vi har aldrig for travlt til at svare på spørgsmål. Så mangler du et tip til en opskrift eller noget andet. Så spørg. Der er garanteret én af os, der har svaret.