Book bord eller kontakt os: Tlf. 5991 8133

Kontakt os

Ring til os på: 5991 8133 eller send os en mail på: info@roervig-fisk.dk

Søg

Hvem er vi

Den faste stab består af:

Henrik Nielsen. Ejer og “Rørviger”. Uddannet kok på Lyngkroen og derefter tjener på hotel Imperial i København. Han praler aldrig, men bestod faktisk tjeneruddannelsen med landets højeste karakter. Senere tjener på Divan 2 i Tivoli, og så 12 år som inspektør på henholdsvis restaurant Mikkelgaard i Rungsted, D’Angleterre og Søllerød kro, inden han i 2000 vendte tilbage til Rørvig og overtog Rørvig Fisk.

Andreas Nielsen: Ejer og Uddannet Slagter, kommer fra en stilling som Field Sales Manager hos Royal Greenland hvor han har været ansat i  over 10 år, Han kender alt til Havfiskeri, fisk og skaldyr. Han kan flå og fileterer en fisk hurtigere end de fleste, med Andreas om bord er vi altid garanteret en god fangst.

Rikke Nielsen: Er vores blæksprutte på kontor og i  vores bogholderi, hun står for alt det administrative og er vores tovholder.

Jesper Gamfeldt: Er vores hurtigste ekspedient, med sans for gastronomi og vin, spørg ham endeligt til råds og nyd godt af hans store erfaring ud i kogekunsten.

Lisbeth Rusbjerg: Er vores suveræne ekspert ud i alle former for fiskesalater & sildevariationer

Kenny Larsen: Oprindelig butiks slagter, der fik smag for fisk. Kenny er ansvarlig  for røgning, slagtning, rensning og opskæring af fisk samt for dagens udvalg i vores butiksvindue.

Søren Hansen: Er uddannet kok under samme tag som Henrik Nielsen, en medarbejder der kan sit håndværk, altid i godt humør et dejligt menneske at være omgivet af, han sætter en ære i sit job, hvilket vi finder yderst tilfredsstillende

Men 7 mennesker klarer selvfølgelig ikke presset i højsæsonen. Her er vi op til 60 ansatte

Og lige een ting:  Det kan godt være, at der ind i mellem er travlt. Men vi har aldrig for travlt til at svare på spørgsmål. Så mangler du et tip til en opskrift eller noget andet. Så spørg. Der er garanteret én af os, der har svaret.